Treneri

MARINA smatra da svatko tko živi u skladu s vlastitim mogućnostima pati od manjka maštovitosti. Voli sladoled, a voli si i otputovat što dalje. Diploma s Ekonomskog fakulteta joj do sad u životu i nije bila od neke koristi pa se bacila u vode sportske (re)habilitacije. Jedna od najvećih želja joj je što više djece s teškoćama zaraziti judom. I otići na Novi Zeland.

MARKO je mladić izvanrednih tjelesnih sposobnosti u što se možete uvjeriti samo jednim pogledom u njegov biceps. Ovaj višestruki prvak Hrvatske u judu je diplomirani kineziolog s usmjerenjem kineziterapije koji svoje radno iskustvo skuplja gnječenjem sportaša, rekreativaca i svih željnih popravaka na svom tijelu.

MIHA(EL) je pao naglavačke u trenerski posao našeg kluba i od kada je zadobio taj tupi udarac u glavu i srce ne propušta niti jedan trening. Osim kad svira, a svira za život. Uz iznimnu vještinu lupkanja po loncima i poklopcima posjeduje i kakav takav smisao za humor.

ROMANA zvana Roki je naša najmlađa i najslađa trenerica! Po struci je trener juda i prvostupnica ranog i predškolskog odgoja. Ne znamo voli li više ona naše klince ili oni nju pa ju zato čuvamo kao suho zlato u Fujiu.

Dr.Tena – kad ne radi na hitnoj pomoći, hitno juri na naš trening! Također, brine se o našem zdravlju na svakom turniru. Na svu sreću, za sada je imala posla jedino kod bolova od poraza.

SANJA bolje hoda na rukama nego na nogama, a najvještija je u balansiranju na lijevoj ruci s obzirom da je desna ruka našeg Fujia. Diplomirani je kineziolog, strastveni putoholičar, partner in crime u svim zabavnim dogodovštinama. Najbolje od nje očekujte u najtežim situacijama.

MARKEC majstor sporta i glazbe, a uskoro i bakalar kondicijske pripreme sportaša. Zadužen je za stvaranje reda na treningu subotom revolucionarnim metodama zbog kojih je prozvan Marcus von Weissflicker.

Tanja je fino i friško pojačanje stručnog Fuji teama. Bivša je vrhunska gimnastičarka s bogatim judaškim iskustvom premlaćivanja sestre blizanke, gore navedene trenerice Sanje. Proputovala je pola svijeta, prikupila mudrosti za tri života i vratila se ravno u Veliku Goricu kako bi našim judašima obogatila trening.